Restaurace z venku

Pohled z venku na Hukvalskou restauraci Leoše Janáčka. Restaurace je postavena jako významný tehdejší hostinec v roce 1840.

Obrázků: 10

Interiér restaurace

Obrázků: 16

Restaurace

Článků: 0

Společenský sál

Obrázků: 19

Svatební oslavy

Obrázků: 23

Malý Salonek

Obrázků: 5

Kuchyně

Obrázků: 0

Zázemí restaurace

Obrázků: 4

Gastronomie

Naše kuchyně je zaměřena na typickou českou kuchyni s nádechem lašské či valašské v moderních úpravách. Mezi nejvyhlášenější speciality Hukvaldské restaurace Leoše Janáčka patří: - Svíčková pečeně - smetanová omáčka hustší konzistence servírovaná s plátky pečeného hovězího masa ve slaninovém kabátku a domácím karlovarským knedlíkem, brusinky, šlehačka - Brynzové halušky servírované posypané slaninou a pažitkou, podávají se se sklenicí kyselého mléka - Domácí tvarohové knedlíčky s malinovým přelivem, podávané se zmrzlinou a šlehačkou

Obrázků: 18

Po stopách Leoše Janáčka

Obrázků: 10

Hudební večery

Obrázků: 6